V letu 2012 smo se odločili, da se ponovno vključimo v usposabljanje za uporabo modela samoevalvacije POKI (Ponudimo odraslim kakovostno izobraževanje). S tem želimo dobiti objektiven vpogled v kakovost dela našega zavoda, spoznati načine sistematičnega presojanja in razvijanja kakovosti od spremljanja, načrtovanja do vpeljevanja izboljšav. Tako bomo ne le ohranili močna področja, ampak tudi šibka področja spremenili v izzive in še izboljšali kakovost našega dela.

S ponovno vključitvijo v program Usposabljanja za uporabo modela samoevalvacije POKI, smo si pridobilo pravico do uporabe zelenega znaka POKI. S tem dokazujemo, da sistematično skrbimo za svojo kakovost in kakovost svojih storitev v izobraževanju odraslih.

Oblikovano imamo 7-člansko skupino za kakovost, ki jo sestavljajo zaposleni in tudi dve zunanji članici.

 

 Naš cilj  je tudi spodbujati celoten kolektiv ter zunanje sodelavce MOCIS-a k razvijanju kulture in klime stalnega iskanja poti do boljše kakovosti.

Želimo, da ljudem v širši koroški regiji še naprej omogočamo kvalitetno vseživljenjsko učenje v pravem pomenu besede in uresničevanje našega mota,  ki je: »Naj teče učenje skozi življenje!«.

Več o projektu POKI si lahko preberete na spletni strani ACS ( tukaj).