Spoštovani.

 

Svetovalna središča za izobraževanje odraslih v letu 2012 po Sloveniji organiziramo regijske posvete na različne teme. V našem svetovalnem središču smo se odločili, da pri izpeljavi posveta združimo moči s Svetovalni središčem Velenje. Posvet bomo organizirali v četrtek, 29.11.2012, s pričetkom ob 9.00 uri. Na posvetu nameravamo obravnavati generacijo starejših zaposlenih – razsežnosti staranja družbe, soodvisnost generacij in soodvisnost znanja v delovnih okoljih, motivacija za delo in učenje starejših zaposlenih, situacija na tem področju v SLO, odnos podjetij do te generacije … Program posveta lahko preberete tukaj .

Ker je tema aktualna in zanimiva tako za gospodarske družbe kot javne zavode, vas vljudno vabimo, da si strokovni posvet umestite v vaš tedenski načrt in se nam pridružite. Prepričani smo, da boste na posvetu dobili bogato izkušnjo za vaše delo in življenje. Na posvet smo povabili priznane strokovnjake, ki bodo vsak s svojega strokovnega področja podali pogled na tematiko starejših zaposlenih. Priporočamo, da si za posvet pripravite vprašanja in jih zastavite v strokovnih razpravah, ki bosta sledili strokovnim predavanjem in predstavitvam dobrih praks.

Ker bo posvet organiziran s sredstvi Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport ter Evropskega socialnega sklada, je udeležba na posvetu brezplačna.

Zaradi aktualnosti obravnavane teme so odzivi na dogodek pozitivni. Pridružite se nam v četrtek, 29.11.2012, ob 9.00 uri v Hotelu Aerodrom v Šmartnem pri Slovenj Gradcu. Prijave zbiramo do torka, 27. novembra 2012 (e-pošta: mocis.bernarda@siol.net ali tel. 02 88 407) .

Veselimo se srečanja z vami.