Na MOCIS-u, centru za izobraževanje odraslih, nenehno skrbimo tudi za kakovost.

 

S kakovostjo se sistematično ukvarjamo v okviru dejavnosti Svetovalnega središča Koroška (ISIO) in projekta POKI .

 

POSLANSTVO

Naše poslanstvo je vpeljevanje sodobnih izobraževalnih vsebin in pristopov pri izvajanju različnih oblik formalnega in neformalnega vseživljenjskega učenja. S tem želimo prebivalcem Koroške omogočiti dobro usposobljenost za delo ter višjo kakovost življenja, hkrati pa udejanjamo tudi razvojne načrte koroške regije. Vsem udeležencem izobraževanja, strokovnim sodelavcem in poslovnim partnerjem nudimo priložnost soustvarjanja kvalitetnega izobraževanja.

 

VIZIJA

Z doseganjem zastavljenih ciljev in s preseganjem rezultatov dela bo MOCIS postal najbolj prepoznavna in strokovna institucija za izobraževanje odraslih v koroški regiji in tudi na nacionalni ravni.

 

VREDNOTE

–          Razvoj

Nenehno dopolnjujemo in razvijamo našo izobraževalno ponudbo in se prilagajamo ter hitro odzivamo na spremembe in potrebe v različnih okoljih.

–          Strokovnost

Zaposleni vzdržujemo svojo strokovnost z nenehnim izpopolnjevanjem in vlaganjem v osebni in profesionalni razvoj ter sprotnim pridobivanjem aktualnih informacij s področja izobraževanja odraslih in vseživljenjskega učenja.

–          Kakovost

 Ves čas skrbimo za kakovost naših storitev in dela kot tudi za dobro počutje zaposlenih in  udeležencev. Načrtno spremljamo naše delo in vpeljujemo izboljšave.

 –          Spoštovanje vsakega posameznika

Spoštovanje do udeležencev in zunanjih partnerjev izražamo s sprejemanjem vsakega posameznika posebej, hkrati pa se spoštujemo in si zaupamo tudi zaposleni med seboj.